international day

het is alweer ruim een week geleden, maar we hebben op school international day gevierd. ongelofelijk om te zien hoeveel landen er dan vertegenwoordigt zijn. toch wel speciaal dat onze kinderen het privilege hebben om op een school te zitten waar zoveel culturen bij elkaar komen. natuurlijk was het oranje ook goed vertegenwoordigt. binnen de school is het aandeel nederlanders eigenlijk best wel groot. of zoals een amerikaanse vriendin zegt. " there is two things you find all over the world, coca cola and the dutch" ;-))
leuke dag gehad en stije was helemaal enthousiast over het basketballen bij de amerikanen. van de 3 shots 2 in de basket! een mooie american tattoo gewonnen!

minimarathon stockholm

yes we did it! gisteren hebben de jongens de minimarathon gelopen. 1170 meter vanaf de atletiek baan naar het olympisch stadion, wat een feest! en natuurlijk een mooie medaille en t-shirt gekregen. jilles heeft hem helemaal alleen gelopen en met stije mocht ik nog mee rennen om hem aan te moedigen, allebei helden van de dag!